"Bootcamp"

Een bootcamp is een spierversterkende trainingmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een personal trainer. Naast kracht en uithouding is ook fun een belangrijke factor is. Geen excuses meer om donderdagavond onmiddellijk naar een afterwork party te gaan of zondagmorgen in bed te blijven liggen. 

Voor wie?

Zowel starters als gevorderden, mannen als vrouwen, niet fitte als fitte, jong en oud,... Voor iedereen die er vol voor wil gaan.

Minimum leeftijd: 16j

Prijs?

10 beurtenkaart = 6 euro/sessie 
(3 maanden geldig)

5 beurtenkaart = 6,5 euro/sessie
(2 maanden geldig)

1 beurt = 7,5euro
(1maand geldig)

Er wordt steeds 1euro transactiekosten aangerekend. 

Wanneer?

Let op!: Lessen gaan niet door tijdens officiƫle feestdagen.

Een gedetailleerd programma vind je steeds terug via onze Progress App.

Download algemeen lessenrooster

Benodigdheden? 

Buiten een goed humeur, een handdoek, sportkleren en propere sportschoenen heb je geen specifieke accessoires nodig voor deze trainingen. Bij goed weer kan de bootcamp buiten doorgaan. 

Proefles?

Je kan eenmalig gratis deelnemen aan een training als proefles. 

Vraag je gratis proefles aan

Hoe inschrijven?

Inschrijvingen verlopen via onze Progress App.

Progress App

Blijf op de hoogte!

Houdt onze website/facebook pagina in de gaten. Op regelmatige tijdstippen organiseren we proeflessen en laten we ook weten wanneer een nieuwe lessenreeks van start gaat. Je kan je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent van de nieuwe lessenreeks.

Vragen?

Indien je nog vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren. We zien elkaar alvast op 1 van onze "HIT The Day" trainingen.