"Bootcamp"

Een bootcamp is een spierversterkende trainingmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een personal trainer. Naast kracht en uithouding is ook fun een belangrijke factor is. Geen excuses meer om donderdagavond onmiddellijk naar een afterwork party te gaan of zondagmorgen in bed te blijven liggen. 

Voor wie?

Zowel starters als gevorderden, mannen als vrouwen, niet fitte als fitte, jong en oud,... Voor iedereen die er vol voor wil gaan.

Prijs?

A) Lessenreeks (13euro/sessie)

Een lessenreeks vindt steeds plaats tussen twee schoolvakanties. Het aantal sessies wordt vermenigvuldigd met 13euro.

B) Abonnement 

Met een abonnement kan je deelnemen aan alle lessen die plaatsvinden tussen de schoolvakanties. De prijs van het abonnement hangt af van het aantal lessen die die bepaalde periode plaatsvinden en is steeds terug te vinden bij het inschrijvingsformulier.

 

Wanneer? 

Donderdag: 20u30 - 21u30

Zaterdag: 11u30 - 12u30

Eerst volgende lessenreeks staat gepland tussen de herfst- en kerstvakantie

Toon mij de specifieke data

Benodigdheden? 

Buiten een goed humeur, een handdoek, sportkleren en propere sportschoenen heb je geen specifieke accessoires nodig voor deze trainingen. Bij goed weer kan de bootcamp buiten doorgaan. 

Proefles?

De volgende proefles is gepland:

Datum: Nog nader te bepalen

Uur: Nog nader te bepalen

Prijs: Nog nader te bepalen

 

Hoe inschrijven? 

Momenteel kan je via onderstaande link inschrijven voor de aankomende sessies:

inschrijven:  een abonnement

inschrijven: DONDERDAG lessenreeks

inschrijven: Zaterdag lessenreeks

Bij inschrijving bent u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Blijf op de hoogte!

Houdt onze website/facebook pagina in de gaten. Op regelmatige tijdstippen organiseren we proeflessen en laten we ook weten wanneer een nieuwe lessenreeks van start gaat. Je kan je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent van de nieuwe lessenreeks.

Vragen?

Indien je nog vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren. We zien elkaar alvast op 1 van onze "HIT The Day" trainingen.