bokslessen

"Train in group like you never trained before". In 1h boksen legt onze trainer zijn focus op cardio, techniek en fun. De ideale les om alle frustraties eruit te boksen en met een voldaan en fit gevoel thuis te komen. 

Voor wie?

Zowel starters als gevorderden, mannen als vrouwen, niet fitte als fitte, jong en oud,... Voor iedereen die er vol voor wil gaan.

Prijs?

A) Lessenreeks (13euro/sessie)

Een lessenreeks vindt steeds plaats tussen twee schoolvakanties. Het aantal sessies wordt vermenigvuldigd met 13euro.

B) Abonnement 

Met een abonnement kan je deelnemen aan alle lessen die plaatsvinden tussen de schoolvakanties. De prijs van het abonnement hangt af van het aantal lessen die die bepaalde periode plaatsvinden. De exacte prijs voor de huidige periode is terug te vinden op het inschrijvingsformulier

Wanneer?

Maandag:  20h30 - 21h30

Woensdag: 18h45 - 19h45 of 20h30 – 21h30

Zaterdag: 12h30 - 13h30

Eerst volgende lessenreeks staat gepland tussen de herfst- en zomervakantie

Toon mij de specifieke data

 

Benodigdheden?

Bokshandschoenen en bokswindels zijn de enige twee noodzakelijke accessoires. Zowel de bokswindels als bokshandschoenen moeten persoonlijk aangekocht worden of via progress wat neerkomt op een kostprijs van respectievelijk 10euro en 30euro. Deze zijn van groot belang in functie van de hygiëne en veiligheid. In de praktijk ligt een testmodel van de bokshandschoenen.

Proefles?

Je kan eenmalig deelnemen (13euro) aan een training als proefles. Wel verplichten we steeds met 2 deel te nemen zodat je onmiddellijk een sparringspartner hebt. Voor deze proefles voorziet Progress de bokshandschoenen

 

 

Hoe inschrijven? 

Momenteel kan je via onderstaande link inschrijven voor de aankomende sessies

Inschrijven: Een abonnement

Inschrijven: MAANDAG Lessenreeks

Inschrijven: WOENSDAG Lessenreeks

Inschrijven: ZATERDAG lessenreeks

Bij inschrijving gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

 

Blijf op de hoogte!

Houdt onze website/facebook pagina in de gaten. Op regelmatige tijdstippen organiseren we proeflessen en laten we ook weten wanneer een nieuwe lessenreeks van start gaat. Je kan je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent van de nieuwe lessenreeks.

Vragen?

Indien je nog vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren. We zien elkaar alvast op 1 van onze lessen.