Groepslessen

1 op 1 niet direct jouw ding? Sport je liever in groep? Dan is ons gevarieerd aanbod groepslessen iets voor jou! Engelse Boks, 30' Core, HIIT, Bootcamp...ze passeren allemaal de revue!

De groepslessen app

Met een account op de Progress app maak je je sportieve leven organisatorisch nog makkelijker. Waar je ook bent, raadpleeg steeds het lessenschema, schrijf je in voor een les, koop credits aan, krijg de laatste updates ... en zoveel meer.

Maak een account

Boksen

Sinds de zomer 2016 voorzien we elke week bokslessen waarbij de focus zowel op techniek, conditie als fun zal liggen. Zij die er reeds bij waren hebben al gemerkt dat onze trainer van aanpakken weet.

Meer informatie

 
 
 
 

Pilates

Wil je meer energie, meer lichaamsbesef, sterkere buikspieren, minder stress, minder blessures? Dan is pilates de ideale les voor jou! 

Meer informatie

Upper Body Strength

Tijdens de Upper Body Stregth wordt er gefocust op pure krachttraining bovenlichaam. Bench Press, Bicep Curls, Pull ups,... ze passeren allemaal de revu! Opgepast, dit is een "small group training", dus slechts 6 personen toegelaten in de les. 

Meer informatie

 
 
 
 

HIIT

HIIT staat voor "High Intensity Interval Training". In 30' minuten gaan we cardiogewijs "all the way". Niet voor de softies onder ons.

Meer informatie

30' Core

30 minuten lang wordt de focus gelegd op jouw buikspieren.

Meer informatie

 
 

Boksen in groep is gewoon de max.

Frederik Heyninck