30' Core

30' lang je buikspieren laten branden is het doel van deze les. Core spieren zijn de dieperliggende buik- en rugspieren die de ruggengraat, het bekken en de schouders met elkaar verbinden. Ze vormen het fundament van het lichaam.

Stevige core spieren of een goede core stability zorgen ervoor dat je dagelijks beter functioneert en kunt bewegen en sporten met minder kans op blessures. 

Voor wie?

Zowel starters als gevorderden, mannen als vrouwen, niet fitte als fitte, jong en oud,... Voor iedereen die er vol voor wil gaan.

Minimum leeftijd: 16j

Prijs?

A) Lessenreeks (7euro/sessie)

Een lessenreeks vindt steeds plaats tussen twee schoolvakanties. Het aantal sessies wordt vermenigvuldigd met 7 euro.

B) Abonnement 

Met een abonnement kan je deelnemen aan alle lessen die plaatsvinden tussen de schoolvakanties. De prijs van het abonnement hangt af van het aantal lessen die die bepaalde periode plaatsvinden. De exacte prijs voor de huidige periode is terug te vinden op het inschrijvingsformulier

Wanneer?

Maandag:  19u45 - 20u15

Donderdag: 19u30 - 20u00

Let op!: Lessen gaan niet door tijdens officiĆ«le feestdagen en schoolvakanties. Uitzonderingen staan tevens weergegeven op het lessenrooster.

Lessenrooster

Benodigdheden? 

Buiten een goed humeur, een handdoek, sportkleren en propere sportschoenen heb je geen specifieke accessoires nodig voor deze trainingen. 

Hoe inschrijven? 

Momenteel kan je via onderstaande link inschrijven voor de aankomende sessies

Inschrijven: Abonnement

Inschrijven: Lessenreeks

Bij inschrijving gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Blijf op de hoogte!

Houdt onze website/facebook pagina in de gaten. Op regelmatige tijdstippen organiseren we proeflessen en laten we ook weten wanneer een nieuwe lessenreeks van start gaat. Je kan je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent van de nieuwe lessenreeks.

Vragen?

Indien je nog vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren. We zien elkaar alvast op 1 van onze lessen.