Eindejaarscadeau

 

Met de feestdagen in aantocht en het jaar dat ten einde loopt, zijn we op zoek naar cadeautjes die een glimlach op het gezicht toveren. Bij Progress denken we graag met je mee!

Wist je dat "meer sporten, meer bewegen en een gezondere levensstijl" hoog op het lijstje van goede voornemens staat? Een cadeau van Progress zal dus zeker in de smaak vallen.

Als je iemand wilt inspireren om te gaan sporten of als je een fervente "Die Hard" progresser kent, hebben wij dé oplossing: onze cadeaubon! Of het nu gaat om Personal Training of Groepslessen, jij bepaalt het bedrag dat je cadeau wilt doen.

 

Cadeaubon Personal Training

Is jouw cadeau-ontvanger toe aan wat persoonlijke begeleiding? Dan is een cadeaubon voor Personal Training sessies de perfecte keuze. Jij bepaalt hoeveel sessies je cadeau wilt doen. Voor slechts 65 euro per uur maak je iemand blij met een energieke start!

KOOP CADEAUBON

 

Cadeaubon Groepslessen

Misschien denk je dat één-op-één training niet zijn of haar ding is? Dan zijn onze groepslessen de ultieme oplossing. In een gezellige sfeer, samen met anderen, haal je het beste uit jezelf. We bieden drie opties aan:

- 1 beurt: €17
- 5 beurten: €70 (slechts €14 per uur)
- 10 beurten: €130 (amper €13 per uur)

KOOP CADEAUBON

 

Laat dit jaar eindigen met een knal van gezondheid en vitaliteit!

 

Opgepast: bij elk bedrag komt er 1,5euro transactiekosten bij.