In de kijker

Partnership met Gezinsbond Zwijnaarde

👊 De Gezinsbond Zwijnaarde en Progress slaan de handen in elkaar om het belang van beweging voor een gezonde geest en lichaam te benadrukken. Als onderdeel van deze samenwerking bieden wij als Progress exclusieve voordelen aan haar leden.

Meer info

Groepslessen in de zomer 2018

 

De zomermaanden staan voor de deur en zoals onze "policy" het voorschrijft voorzien we tijdens officiële schoolvakanties geen groepslessen. Maar 2 maanden stil zitten is ook voor ons te veel van het goede. Daarom werken we achter de schermen een nieuw concept uit. Er moet nog aan enkele details gesleuteld worden, maar toch willen we jullie reeds warm maken.

Vooreerst breiden we ons groepslessenassortiment gevoellig uit. We streven naar gemiddeld 8 a 10 uren per week. Zo zullen er extra lessen core en stretching voorzien worden en tevens "outdoor bootcamps"

Daarnaast begrijpen we dat heel wat mensen lessen zouden missen door buitenlandse plannen, festivals,...., enzovoort. Daarom stappen we tijdens de zomermaanden af van vaste lessenreeksen en zetten we in op flexibiliteit. We bieden de mogelijkheid in te schrijven voor 2 weken, 1 maand of 2 maanden. Tijdens deze periode mag en kan je aan alle (ja, je leest het goed) groepslessen deelnemen. 

Begin juni zal de definitieve planning gecommuniceerd worden. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je de nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting voor onze groepslessen deze zomer (juli - augustus en zolang de voorraad strekt)

Inschrijven voor onze nieuwsbrief