Groepslessen sept 24

 

Groepslessen september 2024

Met de start van het nieuwe schooljaar nemen we afscheid van het vakantieprogramma en is het weer "full power"!  
Wat kun je verwachten? Heel eenvoudig: ons reguliere programma zoals vóór de vakantie. Dit betekent een groot aanbod van verschillende groepslessen waarbij ook de tweewekelijkse ochtendles op donderdagochtend weer terug is. Feest dus voor onze vroege vogels! 

Wil je het volledige lesrooster bekijken? Dat kan op ons online platform waar steeds de laatste updates te zien zijn! Klik dan op de link hieronder.  

Lessenrooster

Let op! We kunnen al meegeven dat op zaterdag 7 september er uitzonderlijk geen groepslessen plaatsvinden.

Wist je dat je bij het aanmaken van een account op ons Progress-platform altijd een gratis proefles ontvangt? Zo kun je vrijblijvend een groepsles naar keuze uitproberen!

Gratis proefles

 

Onze Toekomstplannen

Groepslessen zijn een belangrijk onderdeel van Progress. Onze doelstelling is en blijft: een plaats creëren waar bewegen en fun elkaar ontmoeten.

Maar we zijn nog niet waar we willen zijn. We streven er elke dag naar om te optimaliseren en te verbeteren, zodat we beter kunnen inspelen op jouw (sport)behoeften.  

Daarom brainstormen we al volop voor januari 2025. Wat ligt er op tafel?  
- Een herziening van het abonnementsysteem. We willen de mogelijkheid introduceren om een abonnement van 6 maanden of 1 jaar af te sluiten, uiteraard tegen een voordeliger tarief. Om vakantieperikelen op te vangen, bestaat de mogelijkheid om zulke abonnementen gedurende 2 weken te pauzeren.  

- In plaats van twee keer per maand een ochtendles, willen we elke week een ochtendles op donderdag aanbieden.

- Bij voldoende interesse en inschrijvingen hopen we ons aanbod verder uit te breiden. Daarom een warme oproep: nodig anderen uit om mee te doen aan jouw wekelijkse sport- en funmoment. Sharing is caring!

Heb je zelf nog ideeën? Of wil je graag met ons meedenken? We staan open voor alle feedback! Stuur ons gerust een e-mail via de onderstaande link.

Feedback