Guess who's back: Djar

 

Guess who's back: Djar

Vanaf september 2024 gaan we terug van start met de verkoop van Djar! Een merk dat staat voor "balanced food to boost your day." Djar helpt je bewust te eten door het aanbieden van evenwichtige, verse gerechten met verrassende combinaties in een herbruikbare en duurzame verpakking. Deze gerechten zijn gemakkelijk overal te eten, waar je maar wilt. Goed voor jou en voor de planeet!

Prijzen en Beschikbaarheid

Deze heerlijke en voedzame maaltijden zijn beschikbaar van maandagmiddag tussen 11:00 en 12:00 uur tot donderdagavond. Bestellen is niet mogelijk. We gaan voorlopig uit van het "zolang de voorraad strekt" principe. 

1 pot kopen = 16euro

2 potten kopen = 15euro/pot

BACK TO PROGRESS ACTIE: Gezien heel wat mensen uit vakantie komen doen we een actie waarbij in de maand september ook bij aankoop van 1 pot slechts 15euro betaalt.  

Het Belang van Evenwichtige Voeding

Evenwichtige voeding is essentieel voor een gezonde levensstijl. Het helpt je energieniveau te behouden, ondersteunt je immuunsysteem en bevordert een algemeen gevoel van welzijn. Door te kiezen voor DJar-potten, kies je voor maaltijden die zorgvuldig zijn samengesteld om je de juiste balans van voedingsstoffen te bieden. Elk gerecht is niet alleen heerlijk, maar ook ontworpen om je dag een boost te geven.

Met DJar kun je genieten van smakelijke, gezonde maaltijden die goed zijn voor jou én de planeet. Mis deze kans niet om je lunch naar een hoger niveau te tillen!

Kijk uit naar maandag 2september en ontdek jouw nieuwe favoriete DJar-gerechten. Eet smakelijk!