In de kijker

Partnership met Gezinsbond Zwijnaarde

👊 De Gezinsbond Zwijnaarde en Progress slaan de handen in elkaar om het belang van beweging voor een gezonde geest en lichaam te benadrukken. Als onderdeel van deze samenwerking bieden wij als Progress exclusieve voordelen aan haar leden.

Meer info

Klant in de kijker: Yscor

 

Graag willen we jullie voorstellen aan Yscor.

Yscor is het coachingbedrijf van Ysabel Cornelis. Na een indrukwekkende carrière in het bedrijfsleven, heeft ze haar passie verder ontwikkeld: het begeleiden van mensen in zowel hun professionele als persoonlijke groei.

Ysabel is een expert op drie vlakken:

Trainingen

Met een uitgebreid aanbod van op maat gemaakte opleidingen en trainingen, richt ze zich op professionele en persoonlijke groei, zowel individueel als in groepsverband. Denk hierbij aan onderwerpen zoals communicatie, leidinggeven, peoplemanagement, assertiviteit, mentale veerkracht, verkoopvaardigheden, en positief denken.

Coaching

Dit omvat loopbaanbegeleiding, stressmanagement, het voorkomen van burn-outs, het versterken van mentale veerkracht, life-coaching, en outplacement ea.

Consultancy

Ysabel biedt zakelijk advies en auditdiensten, inclusief interim management.

 

Voor meer gedetailleerde informatie kun je terecht op haar website.

Ysabel is reeds enkele jaren een vaste klant bij Progress. Ondanks enkele fysieke kwaaltjes komt ze steeds met een positieve mind set sporten. Wat we vooral waarderen, is haar positieve feedback over lokale zaken in de omgeving van Merelbeke, Zwijnaarde en Gent. Een tip voor ons allemaal. Als je ergens tevreden bent, laat gerust een positieve review achter. Een klein gebaar maar van grote tel voor delokale ondernemer!