Mini Movers

 

Het is belangrijk dat ook jonge kinderen de kans krijgen om zich volop te bewegen. Beweging speelt een cruciale rol in hun lichamelijke en cognitieve ontwikkeling. Daarom bieden wij lessen aan die specifiek gericht zijn op kinderen van 3,5 tot 5 jaar, waarin we hen op een speelse manier kennis laten maken met beweging.

Inschrijven

In onze lessen ligt de focus op het aanleren van basisvaardigheden zoals kruipen, klimmen, springen, balanceren en rennen. Deze vaardigheden vormen de fundamenten voor motorische ontwikkeling en zijn essentieel voor een gezonde groei. Door kinderen in een veilige en plezierige omgeving te laten bewegen, leggen we de basis voor een leven lang plezier in sport en actieve bezigheden.

Daarnaast stimuleren we hun zelfvertrouwen en sociale interactie door samen met andere kinderen te spelen en bewegen. Het aanleren van motorische vaardigheden gaat gepaard met veel plezier, waarbij kinderen al spelenderwijs leren wat hun lichaam allemaal kan.

Deze lessenreeks is de ideale voorbereiding op een specifieke sport waar ze zich op termijn verder in zullen verdiepen. Of het nu voetbal, handbal, turnen, schaatsen of een andere sport is, de basisvaardigheden die ze bij ons leren, helpen hen verder in hun sportieve ontwikkeling.

De lessenreeks bestaat uit 10 sessies die steeds plaatsvinden op zaterdagen van 11u15 tot 12u05 op de volgende data: 
11/1; 18/1; 25/1; 15/2; 1/3; 22/3; 29/3; 5/4; 19/4; 26/4

We werken met een maximale groep van 10 kinderen, zodat de begeleider voldoende aandacht en persoonlijke feedback kan geven aan elk kind. Ouders zijn van harte welkom om mee te kijken en de vooruitgang van hun kind te volgen.

De kostprijs voor de volledige reeks is €85. Bovendien kan je via je mutualiteit €15 terugkrijgen door het indienen van een deelname-attest. Wij voorzien graag een attest zodat je dit kunt aanvragen bij jouw mutualiteit.

Inschrijven