Easy Fit groepslessen

 

Nieuw bij onze trainingsstudio: Easy Fit Groepslessen! De groepsles die voor een laag fitnessniveau toegangkelijk is! 

Bewegen is van onschatbare waarde voor je gezondheid, ongeacht je huidige fitnessniveau. Bij onze trainingsstudio begrijpen we dat niet iedereen dezelfde startpositie heeft, maar dat mag geen belemmering zijn om in beweging te komen. Daarom introduceren we met trots onze nieuwe groepsles: Easy Fit. 

Easy Fit is speciaal ontworpen voor mensen met een laag fitnessniveau. We willen je helpen de eerste stap te zetten naar een actievere levensstijl, zonder je te overweldigen. Onze personal trainers zijn toegewijd aan het begeleiden van iedereen, ongeacht hun huidige conditie, op een reis naar een gezonder en actiever leven.

Onze Easy Fit lessen gaan van start na de herfstvakantie en vinden elke dinsdag plaats, van 10:00 tot 11:00 uur. We geloven in het belang van persoonlijke aandacht, daarom hanteren we een maximale capaciteit van 8 deelnemers per les. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van onze lessen garanderen en zorgen we ervoor dat je de aandacht krijgt die je verdient.

Het tarief voor de Easy Fit groepslessen is slechts €17 per les, met een kleine transactiekost van €1,5. We willen beweging toegankelijk maken voor iedereen, en dat begint met betaalbare opties. Ben je nieuw, dan krijg je tevens een gratis proefles! 

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar een actievere levensstijl? Schrijf je vandaag via ons online platform nog in laat onze personal trainers je helpen je fitnessdoelen te bereiken. Samen gaan we op weg naar een gezonder en gelukkiger leven!

Inschrijven