Klant in de kijker: Cornelis & Partners

 

Cornelis & Partners zijn al jaren trouwe klant bij Progress. Ze stimuleren hun werknemers om actief deel te nemen aan onze groepslessen én personal training. Sporten geeft energie, motivatie en enthousiasme. Gezonde geest in een sterk lichaam.

Uiteraard is Cornelis & Partners meer dan dat. Het is een gevestigde naam in de vastgoedsector sinds 1993. Ze nemen uw vastgoedverkoop serieus. Hun enthousiaste team van 28 vastgoedadviseurs en BIV-erkende vastgoedmakelaars staan klaar om u te begeleiden met hun uitgebreide kennis en ervaring. Of u nu wilt kopen, verkopen, huren of investeren, ze bieden professionele en persoonlijke begeleiding om uw droomwoning of juiste koper voor uw eigendom te vinden.

Ze doen dit via een duidelijk, beredeneerd en steeds succesvol 10-stappenplan

Stap 1: Plaatsbezoek

Bij het begin van het proces starten ze met een grondig plaatsbezoek, waarbij u alle belangrijke details over uw eigendom kunt delen. Ze nemen de tijd om uw pand goed te leren kennen.

Stap 2: Waardebepaling

Op basis van een realistische waardebepaling en marktonderzoek stellen ze samen met u de vraagprijs vast, een cruciale stap voor een succesvolle verkoop.

Stap 3: Verkoop & Verhuur

Ze verzorgen alle wettelijke documenten die nodig zijn voor de verkoop of verhuur van uw pand, zodat kandidaten volledig geïnformeerd zijn en aan alle juridische verplichtingen wordt voldaan.

Stap 4: Voorstelling Pand

Een goede eerste indruk is essentieel. Ze werken samen met u om uw eigendom op de best mogelijke manier te presenteren, met professionele foto's en een volledige beschrijving. Als uw pand op een bijzondere locatie ligt, kunnen ze zelfs een drone-inspectie regelen.

Stap 5: Publiciteit Ze promoten uw woning gericht op hun website, sociale media en gespecialiseerde vastgoedplatforms, zowel online als in gedrukte media, om potentiële kopers aan te trekken.

Stap 6: Inplannen Bezoek

Ze regelen professionele rondleidingen voor potentiële kopers en zorgen voor gedetailleerde dossiers na elk bezoek. De planning is flexibel en kan met of zonder uw aanwezigheid, op verschillende dagen en tijdstippen plaatsvinden.

Stap 7: Dossieropvolging

U wordt persoonlijk op de hoogte gehouden van het verkoopproces, zelfs als u niet aanwezig kunt zijn bij de bezoeken. Na elk bezoek brengen ze u op de hoogte van de feedback van potentiële kopers.

Stap 8: Onderhandelen

Onderhandelingen met geïnteresseerde partijen worden met uw directe betrokkenheid begeleid, waarbij ze elk schriftelijk bod grondig bespreken en adviseren over alle aspecten van de deal.

Stap 9: Overeenkomst

Zodra de onderhandelingen zijn afgerond, stellen ze een (onderhandse) verkoopovereenkomst op. Na akkoord van beide partijen wordt deze ondertekend.

Stap 10: Notaris = Verkocht

Na ondertekening gaat de overeenkomst naar de notaris voor verdere registratie en afhandeling. Uiteindelijk wordt de authentieke akte ondertekend, en uw verkoop is compleet. Ze blijven echter beschikbaar voor verdere vragen of advies, zelfs nadat de deal is gesloten.

Bij Cornelis & Partners gaan ze verder dan alleen vastgoed. Ze gaan voor uw vastgoedsucces.

Neem alvast een kijkje op hun website

Cornelis & Partners