NIEUW - Easy Fit

👊 Een laagdrempeligge groepsles die voor iedereen toegangkelijk is.
Ben je een starter of wil je op een rustigere manier bewegen, dan is dit iets voor jou!

Meer info & Inschrijven

Groepslessen zomer 2023

 

Met de zomer voor de deur brengen we, zoals voorgaande jaren, enkele veranderingen aan in onze groepslessen. Er zijn nieuwe afspraken, een gewijzigd lessenrooster en een nieuwe groepsles.

1) Gewijzigd lessenrooster

Het is voor ons belangrijk om ook tijdens de zomervakantie voldoende uren en variatie te kunnen aanbieden. Ons minimum lag op vijf uur, maar met een extra inspanning zijn we geland op 6uur per week. 

In de zomervakantie vinden de volgende wijzigingen plaats:


- Op maandag worden de 2 functional trainingen samengevoegd tot 1 circuit training. Het concept van functional training blijft hetzelfde, maar nu in een grotere groep.


- Op dinsdag zal er geen boksles plaatsvinden


- Op woensdag wordt de HIIT vervangen door een half uur full body workout om de les toegankelijker te maken voor iedereen.

 

Afhankelijk van de beschikbaarheid van de lesgevers kan het voorkomen dat bepaalde groepslessen vervangen worden door andere. Het volledige schema voor de maanden juli en augustus is te vinden in de onderstaande links:

Juli

Augustus

 

2) Nieuwe afspraken

Er is één belangrijke nieuwe afspraak: er moeten minimaal 3 personen aanwezig zijn in een groepsles. Indien dit minimum 2 uur voor aanvang niet is bereikt, wordt de groepsles automatisch geannuleerd. We vragen dus om tijdig in te schrijven!

 

3) Nieuwe les: Dance Workout

Vanwege de beschikbaarheid van onze lesgevers kunnen sommige lessen niet doorgaan. Om deze lessen op een passende manier te vervangen, introduceren we een nieuwe groepsles: Dance Workout.

De Dance Workout combineert het plezier van dansen met een energieke en effectieve training. Je zult je laten meeslepen door de ritmische beats terwijl je verschillende dansstijlen en bewegingen verkent. Deze les is geschikt voor alle niveaus, ongeacht je danservaring. Het is een geweldige manier om calorieën te verbranden, je conditie te verbeteren en je hele lichaam in beweging te brengen.We hopen dat deze toevoegingen je nog meer variatie en plezier zullen bieden tijdens de zomermaanden.

 

Laat het ons weten als je nog verdere vragen hebt. We kijken ernaar uit om je deze zomer te verwelkomen in onze groepslessen!

 

Het Progress Team