NIEUW - Easy Fit

👊 Een laagdrempeligge groepsles die voor iedereen toegangkelijk is.
Ben je een starter of wil je op een rustigere manier bewegen, dan is dit iets voor jou!

Meer info & Inschrijven

Klant in de kijker: Metanous

 

Op zoek naar een softwarepartner met kennis van zaken en een persoonlijke aanpak? Van analyse en ontwerp tot ontwikkeling, lancering en support…maak dan kennis met Metanous, een gerenommeerd IT-bedrijf! Sinds de oprichting van onze trainingsstudio maken ze deel uit van de Progress familie.

Metanous heeft er altijd naar gestreefd om niet alleen technische excellentie te bereiken, maar ook de gezondheid en het welzijn van hun werknemers te bevorderen. Als onderdeel van hun holistische benadering van het werknemerswelzijn hebben ze ervoor gekozen om met ons samen te werken, omdat ze erkennen dat fysieke fitheid en geestelijke veerkracht cruciaal zijn voor een succesvolle carrière. Daarom moedigen ze hun werknemers aan om deel te nemen aan onze groepslessen onder leiding van onze personal trainers. Deze samenwerking heeft geleid tot een hechte band tussen onze twee bedrijven, waarbij we elkaar versterken in onze respectievelijke vakgebieden.

Naast deze geweldige samenwerking willen we ook de aandacht vestigen op de huidige behoeften van Metanous. Ze zijn op zoek naar getalenteerde professionals om hun team uit te breiden. Als je iemand kent met ervaring in sales of programmering moedigen we je aan om deze kans te delen. Voel je je zelf aangesproken? Klik dan snel op onderstaande link! 

 

Jobs Metanous

 

Metanous biedt een stimulerende werkomgeving en uitstekende groeimogelijkheden voor degenen die op zoek zijn naar een boeiende carrière in de IT-sector.

We willen Metanous bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen in onze trainingsstudio. Samen streven we ernaar om een gezonde en evenwichtige levensstijl te bevorderen en tegelijkertijd professionele groei te stimuleren.

Blijf trainen, blijf groeien!

Het Progress Team