Netwerkevent

 

Beste leden van Progress,

Vanuit het motto "het is niet altijd wat je kent, maar vaak wie je kent", hebben we geweldig nieuws.

 

Save the date

Save the date, want op vrijdag 15 september 2023 organiseren wij van 17u tot 19u30 een netwerk evenement in onze personal training studio!

We willen jullie dan ook allemaal uitnodigen deel te nemen aan dit event, waarbij we een informatieve en inspirerende avond willen bieden. Toegang is gratis!

Al overtuigd? Dan kan je inschrijven via onderstaande link:

Inschrijven

 

What's in it for you?

We hebben gemerkt dat heel wat Progress klanten elkaar kunnen helpen met hun business. Met andere woorden het ideale event om nieuwe connecties te leggen. 

Tijdens dit evenement zullen we niet alleen de gelegenheid bieden om te netwerken en nieuwe connecties te leggen, maar we hebben ook twee geweldige sprekers die elk een inspirerende keynote van 20 minuten zullen geven.

Spreker 1

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de eerste spreker afkomstig is van Decathlon, waar ze zullen uitleggen hoe het bedrijf HR-gewijs wordt gerund. Een geweldige kans om inzicht te krijgen in de interne werking van een succesvol bedrijf en waardevolle kennis op te doen. 

Spreker 2

Binnenkort maken we onze tweede inspirerende spreker bekend! Houd onze updates in de gaten!

 

What's in it for Progress? 

Vooreerst hopen we onze klanten een geweldige avond te kunnen bieden. Maar onze motivatie om dit evenement te organiseren reikt verder dan alleen het delen van informatie. We willen ook nieuwe mensen kennis laten maken met Progress en de unieke mogelijkheden die we bieden. Daarom moedigen we iedereen die aanwezig is aan om iemand uit te nodigen die Progress echt zou moeten leren kennen. Op deze manier kunnen we ons netwerk uitbreiden en anderen laten profiteren van de waarde die Progress te bieden heeft.

 

Sponsoring

Toegang tot het event is gratis. Doch zijn wij op zoek naar een hoofdsponsor die financieel wil bijdragen aan dit evenement. Als sponsor krijg je de mogelijkheid om je bedrijf te promoten en zichtbaarheid te krijgen, zowel tijdens, voor als na het evenement. We geloven sterk in het creëren van een win-win situatie, waarbij onze sponsor de erkenning krijgt die ze verdienen en wij ons evenement kunnen verbeteren en verrijken.

Als je geïnteresseerd bent in het sponsoren van ons evenement en je bedrijf op de kaart wilt zetten, neem dan contact met ons op via ward@progresscentrum.be . We zullen graag de verschillende mogelijkheden met je bespreken en ervoor zorgen dat we tot een totaal packet komen.

 

Conclusie

Zorg ervoor dat je deze datum in je agenda blokkeert, want dit evenement wil je niet missen! Het wordt een avond vol waardevolle informatie, inspiratie en de mogelijkheid om te netwerken met gelijkgestemde individuen. Verdere details en updates over het evenement worden binnenkort met jullie gedeeld.

We hopen dat jullie allemaal kunnen deelnemen aan ons gratis netwerkevent op vrijdag 15 september 2023, van 17.00 uur tot 19.30 uur, in onze studio op Eedstraat 1A, Zwijnaarde. Samen kunnen we deze avond tot een groot succes maken!

Met vriendelijke groet,

Team Progress