NIEUW - Easy Fit

👊 Een laagdrempeligge groepsles die voor iedereen toegangkelijk is.
Ben je een starter of wil je op een rustigere manier bewegen, dan is dit iets voor jou!

Meer info & Inschrijven

Online workouts

 

 

In deze moderne tijd, waarin technologie ons leven transformeert, is het aanpassen van onze trainingsroutine aan de digitale wereld een logische stap geworden. Bij onze personal trainingsstudio begrijpen we het belang van flexibiliteit en toegankelijkheid als het gaat om het behalen van je sportieve doelen. Ook al is het een "overblijfsel" van de corona periode, zetten we graag nogmaals onze online workouts in “the picture”. 

Met onze online workouts brengen we de expertise van onze ervaren personal trainers rechtstreeks naar jullie woonkamer, kantoor, vakantiebestemming of waar je ook maar toegang hebt tot internet. Of je nu onderweg bent, een druk schema hebt of gewoon de voorkeur geeft aan het gemak van thuis trainen, onze online trainingen stellen je in staat om op je eigen tempo en op een tijdstip dat bij jou past aan je gezondheid te werken. Met andere woorden, geen excuses meer om niet te bewegen! 

 

1) Personal Training

Het beste van alles is dat je nog steeds kunt profiteren van de voordelen van personal training, zelfs op afstand. Onze ervaren trainers zullen je begeleiden tijdens de online sessies, je aanmoedigen en aanpassingen maken op basis van je individuele behoeften en doelen. Je krijgt nog steeds de persoonlijke aandacht en expertise die je van onze personal trainingsstudio gewend bent, maar dan met het gemak van trainen waar je maar wilt. Onze personal trainers maken gebruik van Zoom. 

2) Groepslessen

Onze online groepslessen brengen de sfeer van onze fysieke trainingsstudio rechtstreeks naar jouw scherm. We hebben een gevarieerd aanbod van groepslessen, waarbij de lessen waar geen materiaal - buiten een matje - nodig is, online gevolgd kunnen worden. Elke les wordt geleid door een getalenteerde coach die je zal inspireren, motiveren en de groepsdynamiek tot leven brengt, zelfs op afstand.

Om deel te nemen aan onze online groepslessen hoef je alleen maar lid te worden via onderstaande link.

Progress groepslessen

Vervolgens kan je inschrijven voor de lessen die jou aanspreken. Je ontvangt alle benodigde informatie om moeiteloos deel te nemen aan de lessen via het videoconferentieplatform Zoom. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding, een beetje ruimte en een positieve mindset!

 

Mis deze geweldige kans niet om samen met anderen te trainen, jezelf uit te dagen en plezier te hebben tijdens onze online personal training en/of groepslessen. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de kracht van gemeenschap en gedeelde fitnesservaringen, allemaal vanuit het gemak van je eigen huis.

We kijken ernaar uit om samen met jullie te zweten, lachen en grenzen te verleggen in onze opwindende online trainingsessies

 

Het Progress Team