In de kijker

Partnership met Gezinsbond Zwijnaarde

👊 De Gezinsbond Zwijnaarde en Progress slaan de handen in elkaar om het belang van beweging voor een gezonde geest en lichaam te benadrukken. Als onderdeel van deze samenwerking bieden wij als Progress exclusieve voordelen aan haar leden.

Meer info

Klimmen tegen MS

 

Klimmen tegen MS

Mogen wij jullie voorstellen aan team Progress, dat bestaat uit 3 leden: onze welgekende en top personal coach Max, zijn partner Magaly en de nieuwe trouwe viervoeter Odil  🐶. 

 

Samen met de organisatie Klimmen tegen MS en 500 sympathisanten beklimmen ze op 20 mei de Mont Ventoux.  Deze beklimming van 21 km en 1600 hoogtemeters doen ze niet zomaar. Graag willen ze de MS Liga Vlaanderen steunen, willen ze meer bewustwording creëren en fondsen werven die het verschil kunnen maken in het leven van duizenden mensen die getroffen zijn door MS.


Wij geloven sterk in de kracht van gemeenschappen die zich verenigen voor een nobel doel. Daarom nodigen wij u van harte uit om deel te worden van onze missie door een donatie te overwegen. Uw steun zal niet alleen ons aanmoedigen tijdens onze beklimming op 20 mei, maar zal ook rechtstreeks bijdragen aan het bevorderen van onderzoek, ondersteuning en verbeteren van het leven van mensen die getroffen zijn door MS. Het uiteindelijke doel is MS de wereld uit helpen.

Elke bijdrage, ongeacht hoe groot, wordt met open armen ontvangen en zal een aanzienlijk verschil maken.

Wilt u graag een bijdrage doen? Dit kan via onderstaande link:

Team Progress

(Let op: selecteer ‘doneer met aanvullende opties’ om te doneren via bancontact, Paypal of Visa/Mastercard)

Fiscaal attest verkrijgbaar vanaf een donatie van €40.

We hopen dat u onze oproep ter harte neemt en ons vergezelt in deze belangrijk strijd. Laten we samen het verschil maken!

Volgt u ons graag tijdens onze beklimming? Hou dan zeker socials van het team in de gaten!

Magaly 🎀: (@magalyds)

Max Pappijn: (@max_ppn) 

Odil 🐶: (@odil_the_toller) 

 

Sportieve groeten

Team Progress