Partnership

 

In een wereld waarin concurrentie constant toeneemt, is zichtbaarheid van je merk van onschatbare waarde. Het creëren van een sterke aanwezigheid, zowel online als offline, is essentieel om je merk te onderscheiden en een gevoel van vertrouwen achter te laten bij je doelgroep. Progress is overtuigd te kunnen helpen in jouw zichtbaarheid, je merk te versterken en zo nieuwe kansen te benutten om te groeien en te bloeien.

Waarom Progress?

1) Door je merk te associëren met sport en gezondheid, profiteer je van talloze marketingvoordelen. Je integreert je merk in een ontspannen sfeer, waardoor je de zichtbaarheid vergroot zonder opdringerig over te komen. Je wordt op een subtiele manier “top of mind” bij onze klanten.

2) Een ander voordeel van onze partnership is het directe contact met onze personal trainers. Zij kennen enerzijds het product en diensten, als anderzijds het gezicht achter het bedrijf wat hen de beste vertegenwoordigers maakt! Dit betekent dat ze klantvragen over je merk met vertrouwen kunnen beantwoorden en potentiële klanten kunnen voorzien van waardevolle informatie en aanbevelingen. Deze persoonlijke benadering zorgt voor een sterke band tussen je merk en onze gemeenschap van sporters.

3) In plaats van te vertrouwen op generieke advertenties via google die verloren kunnen gaan in de zee van online content, biedt lokale zichtbaarheid een gerichte benadering om rechtstreeks in contact te komen met de gemeenschap!

Wie bereik je? 

Laten we starten met de cijfers:
- 732 leden
- 744 nieuwsbrief abonnees 
- 1069 instagram volgers
- 1600 facebook volgers 

Onze studio verwelkomt een divers publiek van lokale mensen die streven naar een gezondere levensstijl en een verbeterd welzijn. In de personal training sessies zien we vooral ondernemers terug die streven naar het optimaliseren van hun fysieke en mentale prestaties, terwijl ze een druk professioneel leven leiden. Daarnaast genieten onze groepslessen van een rijke diversiteit, waarbij mensen van verschillende leeftijden, achtergronden en fitnessniveaus samenkomen om samen te werken aan hun doelen.

Wat te verwachten?

Gedurende de dag ben je continu aanwezig op twee prominente televisieschermen in de praktijk. Daarnaast wordt het merk erkend als partner op de website en in nieuwsbrieven. Bovendien kunnen geïntegreerde Instagram-posts extra exposure genereren.

De mogelijkheden?

1 maand:

- 250euro 
- Zichtbaarheid op de TV schermen


6 maanden:

- 160euro/maand 
- Zichtbaarheid op de televisieschermen.
- Zichtbaarheid in nieuwbsrief*

12 maanden:

- 120euro/maand 
- Zichtbaarheid op de televisieschermen
- Zichtbaarheid in nieuwbsrief*
- 2 social media posts met specifieke focus op jou als partner
- Vermelding op onze website

!!ACTIE!! Klant bij Progress? Dan krijg je 490euro korting op de partnership van 12 maanden! 

Extra informatie!

- Content moet zelf aangeleverd worden

- *Tijdens de schoolvakanties wordt 1 nieuwsbrief verzonden. In zomervakantie 2.

- Prijzen zijn excl btw

- Folder