In de kijker

Partnership met Gezinsbond Zwijnaarde

👊 De Gezinsbond Zwijnaarde en Progress slaan de handen in elkaar om het belang van beweging voor een gezonde geest en lichaam te benadrukken. Als onderdeel van deze samenwerking bieden wij als Progress exclusieve voordelen aan haar leden.

Meer info

Nieuw groepslessenrooster

 

Nieuw groepslessenrooster 

Met de start van het nieuwe schooljaar, ook de start van een nieuw lessenrooster. Bootcamps, HIIT's, Core, Engelse boks, Total Body... ze staan terug allemaal op het programma. Tijd om de terrasjes in te wisselen voor jouw wekelijks sportmoment!

Ontdek hier het lessenrooster

 

Coronaproof!

We kunnen er niet van onderuit, maar covid19 blijft onze samenleving domineren. De kracht van zijn houdgreep is gelukkig afgezwakt en met Progress blijven we er alles aan doen de lessen coronaproof te houden. 

1) Ontsmetten: voor, tijdens en na de les wordt al het gebruikte materiaal steeds ontsmet.

2) Aantal: Voor de lessen HIIT, 30' Core, Bootcamp kunnen we bij 8 inschrijvingen binnen de 1,5m afstand garanderen. Zodra deze limiet overschreden is, vindt de les buiten plaats. 

3) Boksen: We raden aan af te spreken met iemand uit je bubbel om mogelijk infectiegevaar te beperken. 

4) Corona regels: Ook jullie hebben een grote verantwoordelijkheid. Lees daarom nogmaals onze corona maatregelen.

4) Online lessen: niet overtuigd? Dan zijn de online ochtendlessen (7u - 7u30) de ideale oplossing om begeleidt te sporten in je eigen kot! 

Inschrijven

Inschrijven kan steeds via onze Progress App. Nog geen account? Klik dan op onderstaande link. 

Maak een account