Wij verhuizen

 

Wij verhuizen

De geruchten hingen al even in de lucht, maar nu is het ook officieel. Progress verhuist.

Als team zijn we heel blij een nieuwe stap te zetten en jullie nog beter van dienst te kunnen en mogen zijn. Maar wat verandert nu voor jullie?

De locatie?

Zoals elke verhuis impliceert, verandert onze locatie. Tijdens de zoektocht was een korte afstand van onze huidige praktijk van primordiaal belang. Een geslaagde missie gezien we ons vestigen binnen eenzelfde postcode (9052, Zwijnaarde). Uit eigen onderzoek bleek de afstand tussen de huidige en nieuwe praktijk met de auto in 4’30 te overbruggen. Dit in de wetenschap dat de enige verkeeslichten onderweg rood kleurden.

Nieuw Adres: Eedstraat 1/A, 9052 Zwijnaarde .

Bereikbaarheid?

Je hoeft geen drukke punten te passeren om met de auto op de nieuwe locatie te geraken. We liggen op 3’ rijden van de alom gekende N60, ter hoogte van het kruispunt “De klosse”. (kaart)

Doe je beroep op het opbenbaar vervoer, dan hebben we ook goed nieuws. Zo ligt er op 100m een bushalte (halte Zwijnaarde Zandvoordestraat), waar de lijnen 70 en 72 passeren. Liever de tram? Neem dan Tram 2 Melle Leeuw – Zwijnaarde tot aan halte Zwijnaarde Bibliotheek. Van daaruit is het nog 750m stappen tot aan onze praktijk (kaart).

Ben je een echte sportieveling en kom je met de fiets, dan leiden alle wegen naar Progress.

Wanneer?

De vooropgestelde datum is 1november.

Progress in een nieuw jasje?

Buiten een betere locatie en ruimer pand, behouden we onze waarden en idealen. We blijven samen werken aan jouw sportieve en gezondheidsdoelstellingen in een ontspannen omgeving.