Personal Training Post Covid19

 

Personal Training

In Progress

Yes, het is zover. Vanaf 18 mei mogen we terug de deuren openen. Figuurlijk dan, gezien alles buiten moet plaatsvinden. Gelukkig kunnen we reeds beroep doen op het lentezonnetje. 

Natuurlijk moet dit onder strenge voorwaarden. Die hebben we reeds uitgewerkt in onze eigenwijze sportregels, maar we sommen ze graag nogmaals duidelijk en gedetailleerd voor je op:

-  Alle sessies gaan buiten door. Kleed je ernaar!

- Tussen de trainer en jou is er steeds 1,5m afstand (Social distancing).

- Het is niet mogelijk om te douchen of je om te kleden in Progress. Kom dus in sportkledij naar de training.

- We zullen de training steeds 5minuten vroeger stoppen om samen het materiaal te desinfecteren. Dit uit respect en veiligheid naar de mensen die na jou van het materiaal gebruik maken.  

- Houd je aan het afgesproken uur. Op die manier vermijden we onnodig contact met klanten die voor jou aan het trainen waren/zijn. 

- Voel je jezelf ziek of is een gezinslid niet goed, zeg dan je afspraak af. 


Benieuwd naar onze "outdoor locatie"? Deze bevindt zich letterlijk en figuurlijk juist om de hoek, op 500m van Progress. We spreken steeds daar af! Voor zij die een GPS gebruiken, geef dan volgend adres in: Maaltemeers 74, 9000 Gent. 

Indien er van hogeraf nieuwe instructies worden meegegeven, houden we je hier natuurlijk van op de hoogte. 

Heb je nog vragen? Stel ze ons!

Online

Wil je graag starten, maar toch nog liever vanuit je kot. Geen probleem. Dan zijn de online sessies voor jou de ideale oplossing. Onze trainers werken een training uit naar jouw noden, die zonder problemen thuis kan afgewerkt worden.

Neem zeker contact op met één van onze trainers om jouw afspraak in te plannen.

Trainer Matthijs

Trainer Max 

 

Tot snel

Het Progress team