In de kijker

Partnership met Gezinsbond Zwijnaarde

👊 De Gezinsbond Zwijnaarde en Progress slaan de handen in elkaar om het belang van beweging voor een gezonde geest en lichaam te benadrukken. Als onderdeel van deze samenwerking bieden wij als Progress exclusieve voordelen aan haar leden.

Meer info

Wijziging groepslessen

 

Wijzigingen groepslessen

Zoals goede gewoonte, bezinnen we ons bij de start van elke schoolvakantie over de groepslessen. Jullie feedback uit de enqĂȘte gaf ons nieuwe inzichten en hiermee gingen we aan de slag. 

Hierbij alvast de belangrijkste knopen die we hebben doorgehakt. 

 

1) Small Group Training

Gezien de populariteit van de “Small Group Training”, zal deze uitgebreid worden naar 8 personen, waarbij tevens de naam aangepast wordt naar “Functional Training”. Het concept blijft hetzelfde.


2) Schema

Het huidige schema blijft, met ,zoals hierboven besproken, de naamswijziging en groepsgrootte als enige wijziging.

Weliswaar hopen we in de toekomst ons aanbod uit te breiden.


3) Prijzen

De prijzen van de “Functional Training” zullen wijzigen. Dit van 19euro naar 17euro.


Zoals reeds beloofd, blijft de abonnementsprijs tot eind dit jaar dezelfde. Pas vanaf 2023 zal deze wijzigen.

 

4) Bokslessen

De proefperiode tussen de grote en herfstvakantie is gedaan. Als Progress hebben we een goed gevoel zowel bij de lessen als bij de nieuwe trainer. 

We zijn dan ook verheugd een langdurige overeenkomst te hebben met onze bokslesgever zodoende de continuĂŻteit van de boksles te garanderen.

De lessen blijven doorgaan op dinsdag van 20u tot 21u!

 

5) Annulatie

Lessen kunnen tot 12u voor aanvang geannuleerd worden met teruggave van credits. Daarna kan er nog geannuleerd worden, weliswaar zonder teruggave van credits tenzij er een dokterbriefje voorgelegd wordt.