Nieuw groepslessen concept

 

Flexibiliteit, online groepslessen en een eigen Progress app…

Onze personal trainers zitten wekelijks samen om Progress te evalueren en innoveren. Elke dag willen we jullie nog beter van dienst zijn. Niet alleen voor de personal training, maar ook voor de groepslessen. Daarom gooien we het roer vanaf 1juli volledig om met focus op 3 aspecten: meer flexibiliteit bij het inschrijven, groepslessen die je online kan volgen en een eigen Progress app! Oh, en natuurlijk een nieuw schema voor de groepslessen.

1) Meer flexibiliteit

We stappen af van het huidige concept waarbij je verplicht inschreef voor een lessenreeks met x aantal lessen. Flexibiliteit en vrijheid…daar draait het nu om. Schrijf je in wanneer jij wil en wanneer jij kan. Betaal dus enkel voor de lessen dat je effectief aanwezig bent.

2) Online lessen

Progress heeft ook positieve zaken meegenomen uit de Covid19 lockdown. Namelijk het succes van onze online groepslessen. Jullie enthousiasme heeft ons geïnspireerd om dit verder te integreren in ons aanbod. Vanaf de week van 13 juli 2020 zal steeds op dinsdag en donderdagochtend (7u - 7u30) een “before WORK-out” sessie voorzien worden, online te volgen vanuit je eigen living. Je verliest geen verplaatsingstijd en begint de dag op een positieve en energieke manier.

Meer weten over het nieuwe schema, klik dan hier voor het algemeen programma.

3) De Progress app

Ook wij moeten mee met de tijd en zijn dan ook trots onze eigen Progress app voor te stellen. Eenmaal je je eigen account hebt:

          * Kan je credits aankopen voor de groepslessen

          * Kan je inschrijven voor de groepslessen die jij wilt

          * Krijg je alle laatste groepslessen updates “on the spot”

Waar wacht je nog op? Maak nu je account aan.

4) Nieuw groepslessen schema

Bij een nieuwe start hoort ook een nieuw lessenrooster. Na de veilige post-covid19 opstart, hebben we enkele sessies toegevoegd waaronder onze nieuwe online sessies.


Download het algemeen programma. Opgepast, dit programma kan soms afwijken, zeker in vakantieperiodes. Raadpleeg daarom steeds het groepslessenrooster via onze nieuwe app!