Swinglessen voor koppels

 

Swinglessen voor Koppels: Leer de Basis van een Opwindende Dansstijl! 🕺

Ben je op zoek naar een unieke danservaring om samen met je partner te delen? Dan hebben wij de perfecte reeks voor jullie in onze trainingsstudio! Ontdek de energieke en vrolijke wereld van swing tijdens onze 3-weekse Swinglessenreeks voor koppels. Jullie leren de basisstappen en essentiële technieken om als dansend duo indruk te maken!

Inschrijven

 

ℹ️ Lesdetails:
- De lessen worden gehouden op drie opeenvolgende vrijdagen, zodat jullie samen kunnen groeien als dansers:
24 november, 1 december en 8 december (jaargang 2023)
- Elke les duurt van 20:00 uur tot 21:30 uur, zodat jullie voldoende tijd hebben om de bewegingen te leren en te oefenen.
- De lessen gaan door in Progresscentrum, Eedstraat 1A, 9052 Zwijnaarde
- De lessen worden gegeven onder leiding van 2 instructeurs.

👫 Instructeurs:
Niet 1, maar 2 instructeurs zullen jullie begeleiden! De lessen worden gegeven door een zeer gevraagd en getalenteerd koppel, dat al jaren ervaring heeft in het begeleiden van dansers, zowel individueel als in groepen. Hun expertise en passie voor swingdansen maken de lessen niet alleen leerzaam, maar ook enorm plezierig. We mogen onszelf gelukkig prijzen dat ze tijd hebben vrijgemaakt voor deze reeks, gezien hun drukke agenda.

💲 Prijs en Inschrijving:
De totale reeks van 3x1,5h swinglessen, waarbij je steeds wordt begeleid door 2 instructeurs, kost €210 per koppel.

Maar we hebben een geweldige vroegboekkorting voor jullie! Als jullie je als koppel inschrijven vóór eind september, gebruik dan de code "swing" en ontvang 10% korting. Profiteer dus samen van deze speciale aanbieding. Inschrijven kan via onderstaande link:

 

Inschrijven

 

Of jullie nu beginners zijn die nog nooit hebben gedanst, of gevorderde dansers die hun vaardigheden willen aanscherpen, deze swinglessen zijn geschikt voor elk niveau. Schrijf jullie als koppel snel in voor de volledige reeks en beleef samen een geweldige tijd terwijl jullie nieuwe dansbewegingen aanleren.