In de kijker

Partnership met Gezinsbond Zwijnaarde

👊 De Gezinsbond Zwijnaarde en Progress slaan de handen in elkaar om het belang van beweging voor een gezonde geest en lichaam te benadrukken. Als onderdeel van deze samenwerking bieden wij als Progress exclusieve voordelen aan haar leden.

Meer info

Thuis sporten met Progress

 

Het coronavirus treft ons allemaal. Ook de trainers van Progress zitten in hun kot. Maar na 2 weken kriebelt het terug jullie te laten bewegen. Kunnen/mogen jullie niet naar Progress, dan brengen wij Progress tot bij jou in de woonkamer. Dit via live-workouts op onze sociale media en/of online filmpjes. Helemaal gratis! Hoe het werkt, vinden jullie hieronder terug.

Instagram live-workout

Via ons instagram kanaal zullen we op vaste tijdstippen workouts uitvoeren die je van thuis uit kan volgen. Nog geen volger van het instagram account? Dan is het nu de ideale moment om “progresscentrum” toe te voegen. De workout zal steeds 30' duren.

Youtube filmpjes

Na elke live sessie, zal de workout op ons nieuw youtube-kanaal gepost worden. Ideaal mocht je de workout nogmaals willen doen of je geen tijd hebt gehad om de live sessie te volgen.

Benodigdheden

  • Handdoek, drinken en een matje.
  • Een computer/tablet/telefoon met internetverbinding

Programma

Via deze link vind je het programma van aanstaande week terug. Indien succesvol, zullen we elke week de nieuwe programma’s via onze sociale media kenbaar maken.

Onze Trainers

Wil je meer? Volg dan zeker onze Personal Trainers op instagram!

Ward: ward_diricks
Sebastian: Sebh1983
Max: max_ppn
Matthijs: matthijswouters
Jonas: vboxingpt
Yorick: vetterjaan

 

Tip

Zorg zelf voor muziek om volledig in de sfeer te komen. Wij doen de rest!